Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel cognac hCDKX65j

B071XY2JRT
Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j
  • øverste: læder
  • internt materiale: læder
  • sål: læder
  • lukning: spænde
  • Hæl Type: flad
Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j Aldo Herre Brun Zefirino Tøffel (cognac) hCDKX65j
Nyheder Vilkår Behandling Om tørre øjne Om trætte øjne Spørg Øjenlægen
Kurv:0,00DKK
0
INDKØBSKURV
Samlet pris: 0,00DKK
  • Fuld returret i 14 dage
  • Ingen tilbud kun faste lave priser
  • Gratis Forsendelse
  • Kundeservice ring på 8620 3670
Det ledende nordiske nettidsskriftet Kunstkritikk publiserer daglig kritikk, kommentarer og nyheter fra kunstfeltet. Updated daily, the Nordic contemporary art journal Kunstkritikk brings reviews, commentary and news.
Kritikk Wolky Komfort Za 12120 Alt Weiss Nubuckleder oIVmmwB
Nyheter Yubin S Sko Flade Sko De Nye Flade Sko Af Efteråret Den Nye Professionelle Vilde Spænde Flad Med Den Kvindelige Kvindelige Pegede Kvindelige Høje Hæle For Den Enkelte fa Sort BeBRPeuP
Arkiv
Oppdatert 12. desember 11:45

Støtte, men ikke styre

Av Pernille Albrethsen

Rune Gade, formand for Statens Kunstråd.

D rop mistilliden til armslængdeprincippet , lyder den bemærkelsesværdige overskrift på en pressemeddelelse udsendt fra Statens Kunstråd i går i forbindelse med ethøringssvar,som rådet har indgivet til et lovforslag om revidering af Statens Kunstfond.

Rådet anfører følgende tre væsentlige kritikpunkter til lovforslaget:

Rådet tager stærkt afstand fra lovforslagets bemærkning om, at Statens Kunstfond fremover skal redegøre for spredning af støtte i forhold til tidligere medlemmer af Statens Kunstråd og Statens Kunstfonds udvalg. Rådet finder, at denne bemærkning stadfæster en indbygget mistillid til armslængdeprincippet og dermed til selve konstruktionen af et nyt Statens Kunstfond.

– Rådet savner, at arbejdet med den internationale dimension på alle kunstområder sikres i loven. Rådet vurderer, at lovforslagets manglende tematisering af vigtigheden af udvekslinger på kunstområdet mellem Danmark og udlandet vil indebære en nedprioritering af det internationale arbejde. Det vil betyde, at vilkårene for produktion og visning af dansk kunst i udlandet og visning af udenlandsk kunst i Danmark forringes markant.

– Rådet stiller sig kritiske over for, at der fremover ikke vil være forpligtende møder mellem kulturpolitikerne og Statens Kunstfond. Ifølge lovforslaget skal kulturpolitikerne således ikke længere være medlemmer af repræsentantskabet for Statens Kunstfond. Rådet foreslår derfor, at det nye Statens Kunstfond fremover skal afholde faste møder med Folketingets Kulturudvalg.

Advarslen kommer ikke just som nogen nyhed. De sidste par år har man ofte kunne høre flere af kunstscenens aktører – lige fra enkeltstående udvalgsmedlemmer i Statens Kunstråd til direktører på diverse kunstinstitutioner – ytre en bekymring for at det ellers så lovpriste armlængdeprincip (som sikrer at politikere afstår fra detailstyring af de økonomiske midler til inden for kulturlivet) skulle være under hårdt pres. Til gengæld er det ikke hver dag, at Statens Kunstråd udtaler sig så utvetydigt. Den klare tone vidner om at situationen er kritisk og at det er nødvendigt at minde om værdien af det måske mest grundlæggende princip indenfor dansk kulturpolitik – et princip, som kan føres tilbage til landets første minister for kulturelle anliggender, den socialdemokratiske kulturminister Julius Bomholt, der sagde, at man skulle «Støtte, men ikke styre,» hvilket blandt andet førte til oprettelsen af Danmarks første armslængdeorgan, Statens Kunstfond, i 1964. I Storbritannien havde man allerede i 1945 oprettet Arts Council, som modtræk til Nazi-Tysklandsog Sovjetunionensbrug af kunst til politiske formål.

Tast selv Annoncering Earthies Hanover Lysegrå 8jRGyBdFC
Menu
På At Køre Cloudflow W Daggry Jade 375 gVpbM
Året der gik 2017
Håndværkerguide

Chris Nielsen fyrer kanonen af og bringer FFK på 4-3 kort før tid.

Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn Share to Email Share to Print

FFK’s van(d)vittige og fantastiske comeback blev spoleret langt inde i dommerens overtid.

Thomas Quvang

Fodbold Det fleste hold ville uden tvivl prise sig lykkelige for et point, når man har være nede med 0-3 efter en times spil. Men det var på ingen måde tilfældet for FFK’s mandskab, der søndag eftermiddag tog imod Grønne Stjerne. Skuffelsen stod malet i ansigterne hos samtlige af hjemmeholdets spillere. Et fuldstændig vanvittigt comeback, hvor 0-3 blev vendt til 4-3, blev spoleret dybt inde i dommerens tillægstid, da det lykkedes gæsterne at udligne til slutfacit 4-4. “Så ubarmhjertig kan fodbold være”, lød det fra den utrættelige midtbaneslider Casper Madsen og Chris Nielsen, der lignede en matchvinder, havde ligeledes svært ved at glæde sig over det uafgjorte resultat - “det her føles jo som et nederlag”, sagde Chris Nielsen umiddelbart efter sidste fløjt.

Meget længe lignede det faktisk også et klart nederlag til FFK, der i det øsende regnvejr havde det svært overfor gæsternes teknisk dygtige spillere. Tidligt i 1. halvleg kom Grønne Stjerne på 1-0 da gæsterne udnyttede en dårlig clearing og bragte sig foran på et fremragende langskud. Kort efter var den gal igen i hjemmeholdets bagerste rækker. En ny personlig fejl blev prompte straffet og så stod den 2-0 til Grønne Stjerne. Da lignede det begyndelsen til enden for hjemmeholdets unge mandskab. Et par justeringer bagi gav lidt mere stabilitet og efterhånden kom FFK meget bedre med. Det blev også til et par store chancer før pausen, men krudtet var vådt hos Steffen Hansen og Anders Rousing der begge havde fine muligheder for at reducere. FFK fortsatte med at spille sig frem til chancer fra 2. halvlegs start, men igen kneb det med koldblodigheden. Og for at gøre ondt værre, lykkedes det gæsterne at bringe sig på 3-0 på et flot hovedstødsmål, i det 57. minut.

Speciallæge, ph.d. Jesper Clausager og speciallæge, dr.med. Peter Schwarz

Kolik – eller mavesmerter hos babyer – er en af de hyppigste grunde til, at forældre henvender sig til lægen. I denne artikel kan du se, hvilke midler der kan anvendes mod kolik, men også læse om symptomer, årsager, behandling osv.

8 gode midler når babyen har ondt i maven

Der findes i dag flere produkter mod kolik hos spædbørn, men hvad der virker i det enkelte tilfælde, er meget individuelt. Fordi kolik generelt er vanskeligt at behandle, kan man kun prøve sig frem. De fleste af produkterne fås desværre ikke længere i Danmark, men takket være internettet kan de fortsat fremskaffes.

1. Kolicin Windi Engangskateter

Kolicin Windi Engangskateter er et kateter til rektal indførsel. Det afhjælper kolik ved at udligne det tryk, der findes i mave-tarmsystemet hos babyer med kolik. Fordi den overskydende luft i maven og tarmene fjernes med det samme, mærker man også resultatet med det samme.

2. Mylicon Drops

Tidligere kunne man få Mylicon dråber i håndkøb på de danske apoteker, men det er ikke længere muligt. Man kan dog fortsat købe Mylicon Drops på Amazon :

3. Gripe Water

Gripe Water er forholdsvist ukendt i Danmark (og resten af Norden), men mange steder i Europa og USA, er Gripe Water nærmest standard-behandlingen af kolik. Gripe Water kan købes her :

4. Colief Colic Drops

Colief Colic Dropsafhjælper kolik ved at nedbryde laktosen i modermælk og modermælkserstatning, hvilket gør det lettere at fordøje for babyer. Colief Colic Drops kan købes her :

5. Gerber Colic Drops

Gerber Colic Drops er et probiotisk kosttilskud. Kliniske studier har vist, at det mindsker den tid kolikbørn græder pga. koliksmerter med 50%. Gerber Colic Drops kan købes her :

Fretz Mænd Mænd Stans Derby Brun cavallo W5i8UBw7U
er et probiotisk kosttilskud, der kan afhjælpe kolik hos nogle spædbørn:

Anti-kolik sutteflasker er specielt designede til at forebygge kolik:

Følgende bøger indeholder gode råd og teknikker, der i nogle tilfælde kan afhjælpe kolik:

Du kan se flere bøger om kolik her .

Ved akutte mavesmerter er det vigtigt at få afgjort om det drejer sig om en blindtarmsbetændelse (appendicitis), en maveinfektion (gastroenterit), en urinvejsinfektion eller en forbigående mavesmerte.

farming innovators
Følg Lely på Facebook Twitter Instagram Vivobarefoot Primus Lite Mænd 44 Ja7bdm
Youtube
Få råd fra en forhandler